Troškovi dostave 360 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Zmija na daljinski

2490.00 RSD
1990.00 RSD
Ušteda: 500.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 360 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Zmija na daljinski

Predstavljamo vam revolucionarnu igračku koja će vam doneti uzbuđenje i fascinaciju - Zmiju na daljinski! Ova izvanredna igračka pruža vam mogućnost da upravljate zmijom i doživite neverovatno realistično iskustvo. Sa svojim autentičnim dizajnom i pokretima, ova zmija će vas očarati i izazvati oduševljenje kod svih koji je vide.

Zmija na daljinski je vrhunski napravljena sa pažnjom prema detaljima. Njena boje i tekstura su toliko verodostojni da će vam se činiti kao da držite pravu zmiju u rukama. Njena fleksibilnost omogućava joj da se ponaša kao prava zmija - uvija, okreće i klizi sa neverovatnom pokretljivošću.

Sa daljinskim upravljačem u rukama, imate potpunu kontrolu nad zmijom. Možete je kretati napred, unazad, skretati levo i desno, stvarajući tako neverovatno realistične pokrete. Iznenadite svoje prijatelje, zabavite se na zabavama ili organizujte avanture igrajući se sa ovom neodoljivom igračkom.

Zmija na daljinski je idealna ako želite da uplašite nekoga ko se boji zmija. Njena kompaktna veličina omogućava vam da je lako nosite sa sobom, tako da možete kreirati neverovatne prenkove ili samo da se igrate kod kuće. Ova igračka će oživeti svaku situaciju i uneti dozu uzbuđenja u vaš svakodnevni život.

Baterija sa dugim trajanjem omogućava vam da uživate u igri sa zmijom na daljinski duže vreme bez prekida. Takođe, jednostavno punjenje na USB osigurava da je uvek spremna za akciju kada vam zatreba.

Nabavite svoju zmiju na daljinski danas i spremite se da prenkujete sve osobe koje se plaše zmija!

Zmija je dužine 380mm, poseduje ugrađenu bateriju, i USB kabel za punjenje.