Troškovi dostave 360 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Veštački lažni jezik

490.00 RSD
390.00 RSD
Ušteda: 100.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 360 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Veštački lažni jezik

Predstavljamo vam najnoviji vrhunski proizvod u oblasti zabave i humorističkih inovacija - Veštački Jezik! Ovaj revolucionarni proizvod stvoren je da vas oduševi i nasmeje u svim situacijama. Zamislite samo trenutak kada izvadite Veštački Jezik i iznenada ga probušite viljuškom, ljudi iz okoline u trenutku pomisle da ste sami sebe povredili?! Fantastičan način da prenkujete drugare!

Veštački Jezik donosi neograničenu dozu zabave i iznenađenja u vaš život. Bilo da ste na druženju, u kući ili na poslu, ovaj inovativni proizvod će vas nasmejati do suza. Pripremite se za nevjerojatne trenutke smeha i iznenađenja!

Osim što će vas nasmejati, Veštački Jezik je potpuno siguran za upotrebu. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji su bezopasni za ljude i okolinu. Takođe, kompaktni dizajn čini ga praktičnim za nošenje sa sobom, tako da možete poneteti smeh gde god idete.

Ne propustite priliku da donesete osmeh na lica svojih prijatelja i stvorite nezaboravne trenutke s Veštačkim Jezikom. Nabavite svoj primjerak danas i pripremite se za smeh, zabavu i neverovatne trenutke koji će oživeti uz ovaj proizvod. Smeh je univerzalni jezik, zar ne?