Troškovi dostave 360 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Veštačke Bube - 10 komada

590.00 RSD
490.00 RSD
Ušteda: 100.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 360 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Veštačke Bube - 10 komada

Predstavljamo vam revolucionarno rešenje za sve vaše potrebe u prenkovanju i zabavi - Veštačke Bubašvabe! Uz ovaj izvanredan proizvod, možete stvoriti neverovatno realistično iskustvo sa bubašvabama, bez ikakvih neprijatnosti ili straha. Svaki paket sadrži 10 veštačkih bubašvaba koje će vas iznenaditi i nasmejati.

Veštačke Bubašvabe su dizajnirane sa najvećom pažnjom kako bi izgledale poput pravih bubašvaba. Njihov izgled i boje su toliko autentični da će izazvati neverovatno realan doživljaj. Bilo da želite iznenaditi svoje prijatelje, organizovati tematsku zabavu ili samo doživeti uzbuđenje, ove veštačke bubašvabe su savršen izbor.

Ovaj set Veštačkih Bubašvaba je idealan za razne prilike. Možete ih koristiti na zabavama, maskenbalima, filmskim snimanjima ili samo da se našalite s prijateljima kod kuće. Osim što će izazvati smeh na licima svih prisutnih, ove veštačke bubašvabe su potpuno bezopasne i ne predstavljaju nikakvu pretnju.

Pakovanje od 10 veštačkih bubašvaba omogućava vam višestruku zabavu i neverovatne mogućnosti. Možete ih rasporediti po prostoriji kako bi iznenadili svoje goste ili organizovati simulirane igre pronalaženja bubašvaba. Ovi mali ljigavi insekti će svakako doneti veliki osmeh i izazvati nezaboravne trenutke.

Veštačke Bubašvabe su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji su dugotrajni i otporni na habanje. Takođe, njihov kompaktni dizajn omogućava vam da ih jednostavno nosite sa sobom i koristite kad god vam zatrebaju.

Uz Veštačke Bubašvabe, imate priliku da unesete malo uzbuđenja, smeha i neočekivanih trenutaka u svakodnevni život. Nabavite svoj paket danas i pripremite se da oživite prostor i izazovete reakcije koje će se prepričavati još dugo vremena. Neka zabava počne!