Troškovi dostave 390 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Prdunator

590.00 RSD
390.00 RSD
Ušteda: 200.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 390 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Prdunator

Predstavljamo vam najnoviji hit u svetu humorističkih igračaka - Prdunator! Ovaj maleni i kompaktni uređaj je savršen za pravljenje zvukova prdenja na zahtev. Sa svojom praktičnom veličinom koja staje u šaku, Prdunator je uvek spreman da vam donese trenutke smeha i iznenađenja.

Prdunator je revolucionarni gadget koji vam omogućava da jednostavno pritisnete i generišete autentične zvukove prdeža. Bez obzira da li želite da zbunite prijatelje, iznenadite kolege ili samo stvorite veselo raspoloženje, ovaj mali uređaj će vam pomoći da postignete svoj cilj.

Sa Prdunatorom, možete stvarati različite vrste zvukova prdeža - od tihih do glasnih, od smirenih do urnebesnih. Vaša mašta je jedina granica! Bilo da se nalazite u školi, na zabavi ili kod kuće, Prdunator će vam omogućiti da brzo i lako proizvedete smešne zvukove prdeža i izazovete salve smeha.

Prdunator je napravljen od kvalitetnih materijala koji su dugotrajni i izdržljivi. Njegova pouzdana konstrukcija garantuje da će vam pružiti bezbroj trenutaka zabave.

Ne gubite priliku da se zabavite i razveselite uz Prdunator. Nabavite svoj primerak danas i budite spremni da izazovete smeh, iznenađenje i nezaboravne trenutke. Sa Prdunatorom, šala je uvek na dohvat ruke!