Troškovi dostave 360 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Prsten Koji Prska

490.00 RSD
390.00 RSD
Ušteda: 100.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 360 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Prsten Koji Prska

Predstavljamo vam ultimativni gadget za šalu i iznenađenje - Prsten s prskalicom! Ovaj jedinstveni prsten sa ugrađenom prskalicom omogućava vam da na kreativan i zabavan način zezate ljude oko sebe. Samo zamislite trenutak kada neprimetno pritisnete prsten i iznenada poprskate nekoga vodom ili mirisnom supstancom!

Prsten s prskalicom je inovativan proizvod dizajniran da donese smeh i iznenađenje u svakodnevni život. Sa diskretnim dizajnom koji se lako stapa sa ostalim nakitom, možete nositi ovaj prsten bilo gde i u svakoj prilici. Bilo da ste na zabavi, na poslu ili sa prijateljima, ovaj prsten će vam omogućiti da stvorite nezaboravne trenutke i nasmejete se do suza.

Njegova prskalica je pažljivo dizajnirana da pruži sigurno i kontrolisano iskustvo. Možete odabrati da li želite da poprskate vodom, mirisnom supstancom ili nečim drugim po izboru.

Budite spremni da iznenadite svoje prijatelje, kolege ili članove porodice sa ovim neodoljivim prstenom s prskalicom. Uzbuđenje i veselje su zagarantovani svaki put kada ga upotrebite. Samo pripazite da budete na meti šala i vi, jer ovaj prsten može biti izvor nezaboravnih i urnebesnih trenutaka.

Nabavite svoj Prsten s prskalicom danas i pripremite se za avanturu smeha i iznenađenja. Uz ovaj jedinstveni proizvod, vaša sposobnost da zeznete ljude će biti na višem nivou. Uživajte u trenucima zabave i podignite atmosferu na sledećem okupljanju sa Prstenom s prskalicom!