Troškovi dostave 360 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Prdavac

690.00 RSD
590.00 RSD
Ušteda: 100.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 360 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Prdavac

Ovaj jedinstveni proizvod omogućava vam da na veoma zanimljiv i neobičan način iznenadite svoje prijatelje, kolege ili članove porodice. Samo zamislite trenutak kada pažljivo postavite Prdavac na stolicu, a vaša meta se nesvesno spusti na nju i iznenada se čuje zvuk prdeža!

Prdavac donosi smeh, iznenađenje i mnoštvo nezaboravnih trenutaka svaki put kada ga upotrebite. Bez obzira da li ste na zabavi, u školi ili na poslu, ovaj neodoljivi proizvod će sigurno izmamiti osmehe i podići raspoloženje svima u blizini. Budite spremni na neograničenu zabavu!

Naš Prdavac je pažljivo dizajniran kako bi pružio autentično iskustvo prdeža. Sa realističnim zvukom i efektom vibracije, ova šala će zavarati i najveće skeptike. Jednostavna upotreba čini ga praktičnim za svakoga - samo postavite ga na stolicu i pričekajte trenutak kada neko slobodno sedne i doživi neizbežno iznenađenje.

Osim što donosi smeh, Prdavac je i potpuno siguran za upotrebu. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji su bezopasni za ljude i neće oštetiti nameštaj ili površine na koje se postavlja. Takođe, kompaktna veličina omogućava vam da ga lako nosite sa sobom i iskoristite pravi trenutak za zezanje.

Ne propustite priliku da unesete dozu humora i iznenađenja u svakodnevni život sa Prdavcem. Nabavite svoj primerak danas i budite spremni da izazovete salve smeha, neočekivane reakcije i nezaboravne trenutke. Uz Prdavac, svakodnevna rutina će postati urnebesna avantura!