Troškovi dostave 390 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Fart Sprej - užasan miris prdeža

990.00 RSD
890.00 RSD
Ušteda: 100.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 390 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Fart Sprej - užasan miris prdeža

Predstavljamo vam najnoviji hit u humorističkoj industriji - Fart Sprej! Ovaj jedinstveni proizvod je stvoren kako bi vam omogućio da se našalite sa svojim prijateljima i porodicom na neverovatan način. Samo zamislite trenutak kada diskretno naprskate ovaj sprej na odabrani objekat i odjednom se oseti miris koji se širi prostorijom kao da je neko upravo prdnuo!

Fart Sprej donosi smeh i iznenađenje svaki put kada ga koristite. Bez obzira da li ste na zabavi, u kancelariji ili jednostavno želite uneti malo humora u svakodnevni život, ovaj sprej će vas nasmejati do suza. Zabava je zagarantovana!

Naš Fart Sprej je dizajniran s posebnom formulom koja stvara autentičan miris prdeža, bez obzira na to kako neobično zvučalo. Njegova jednostavna upotreba čini ga praktičnim za svakoga - samo pritisnite prskalicu i uživajte u trenutku iznenađenja koje sledi.

Osim što će vas nasmejati, Fart Sprej je i siguran za upotrebu. Napravljen je od visokokvalitetnih sastojaka koji neće oštetiti površine na koje se prska. Uz to, kompaktna bočica čini ga praktičnim za nošenje sa sobom, tako da možete iskoristiti svaku priliku za šalu.

Ne gubite priliku da razveselite svoje prijatelje i stvorite nezaboravne trenutke sa Fart Sprejom. Nabavite svoj primerak danas i pripremite se za smeh, zezanje i mnoštvo nezaboravnih trenutaka koje će ovaj proizvod doneti u vaš život. Smeh je najbolji lek, zar ne?