Troškovi dostave 360 RSD
Besplatna dostava iznad 4000 RSD
Brza dostava 24-48h

Banana piša

590.00 RSD
490.00 RSD
Ušteda: 100.00 RSD
U cenu je uračunat PDV.

Troškovi dostave iznose 360 RSD za porudžbine do 4000 RSD

Brza dostava 24-48h

14 dana rok za zamenu i povrat robe

Opis proizvoda Banana piša

Predstavljamo vam humorističku igračku koja će izazvati smeh i iznenađenje - Plastičnu bananu s iznenađenjem! Ova jedinstvena igračka izgleda kao obična plastična banana, ali kada je otvorite, otkrivate neobičan i zabavan oblik koji će sigurno izazvati razgovor.

Plastična banana s iznenađenjem je kreacija koja spaja humor i provokaciju na inovativan način. Njen autentičan izgled kao obične banane neće izazvati sumnju, ali kada je otvorite, otkriva se oblik koji podseća na muški polni organ. Ova igračka je namenjena isključivo za humorističke svrhe i zabavu, stvarajući nezaboravne trenutke smeha i iznenađenja među prijateljima ili na zabavama.

Plastična banana s iznenađenjem je izrađena od kvalitetne i bezbedne plastike koja je dugotrajna i otporna na oštećenja. Njena diskretna veličina omogućava vam da je lako nosite sa sobom, tako da možete iznenaditi svoje prijatelje u bilo kojoj situaciji. Bilo da je koristite kao deo neke šale ili samo želite izazvati smeh, ova igračka će sigurno privući pažnju i nasmejati ljude oko vas.

Važno je napomenuti da je ova igračka namenjena samo odraslima i mora se koristiti s odgovornošću i poštovanjem prema drugima. Uvek proverite kontekst i raspoloženje osoba u okruženju pre nego što je upotrebite kako biste izbegli neprijatnosti ili uvrede.

Nabavite svoju Plastičnu bananu s iznenađenjem danas i pripremite se za trenutke smeha i iznenađenja koji će vam doneti nezaboravne uspomene. Sa ovom igračkom, sigurno ćete izazvati razgovor i nasmejati se do suza. Budite spremni da iznenadite i zabavite svoje prijatelje uz Plastičnu bananu s iznenađenjem!